PËRSE ZGJEDHIM GREQINË

 

Gjej ritmin
tënd në Greqi

Gjithshka per ty

Me nje ekip dinamik të specifikuar,  proçedura optimiste si dhe instalimet, pritjet pa listë dhe me terapitë efektive, ju zgjidhni ritmin e shëndetit tuaj.

Në Greqi do te gjeni

klimen e jashtëzakonshme me 300 ditë në vit diell, mjedisin e bukur natyral, personelin e specifikuar, sherbimin mirëdashës i cilësisë së lartë, komunikim i thjeshtë i përditshëm, sepse gjuha angleze eshte gjuha e dytë zyrtare në Greqi, çmimet konkuruese (3 herë më të ulta në lidhje me SHBA), Krijojnë kushtet që Greqia të bëhet një destinacion popullor për shëndetin.

Cilësi e lartë në shërbimet e shëndetit

Organizata Botërore e Shëndetësisë, e rendit Greqinë në vendin e 11-të midis 191 shteteve për sa i përket scilesisë së shërbimeve Shëndetësore. Spitalet greke i plotësojnë çertifikatat ndërkombëtare të cilësisë dhe ndjekin prototipet Europiane. Impenjojnë staf shkencor me eksperiencë, zoterojnë pajisje moderne teknologjike dhe ofrojnë premium shërbime mjekësore me çmime konkuruese.

Disa nga arsyet që të besoni QDM

 • Hyrje e menjëhershme pa pritur listën e pritjes
 • Proçedura mjekësore të klasit botëror
 • Programe terapeutike të leverdisshme
 • Hyrje e lehtë në terapi
 • Kombinim unik i përkujdesjes mjekësore dhe pushimeve/argëtimit
 • Mjek të trajnuar në vend
 • Filozofi me epiqendër pacientin
 • Staf miqësor dhe me shumë gjuhë
 • Teknologji bashkë-kohore dhe pajisje
 • Instalime të jashtëzakonshme, oferta të shkëlqyera/komoditet
 • Kushte të shkelqyera klimatike
 • Programe argëtuese dhe të përshtatshme
 • Shërbime të specifikuara për pacientë jashtë spitalor

në lidhje me Selanikun

Selaniku është qyteti me i madh në Greqinë Veriore me një nga portet më të mëdha të Europës Jug-Lindore. Një qytet me një histori më shume se 2300 vitesh, mori emrin e motrës së Aleksandrit të Madh, “Thessaloniki”.

Mësoni më tepër për Selanikun

Katalog çmimesh

Hartojmë një katalog çmimesh që t’ju ndihmojë të llogarisni koston e terapisë tuaj në Greqi me QDM

proçedura mjekësore të klasit botëror
me çmime konkuruese për ju

Kosto-ja e llogaritur përmban gjithshka, me përjashtim koston e transportit.