PËRMBAJMË

 

 

Të gjitha në ritmin
e duhur për ju

Shërbime ekskluzive për ju

Te Eurythmia kemi thjeshtësuar proçedurat për ju. Ofrojmë mbështetje totale për të gjithë pacientët ndërkombëtar përpara mbërritjes së tyre, gjatë qëndrimit të tyre dhe mbas daljes së tyre nga spitali.

PËRPARA
 • PLAN MJEKËSOR DHE KIRURGJIKAL I SPECIFIKUAR
 • ANALIZË E KOSTOS
GJATË
 • KOORDINATOR PACIENTI PERSONAL
 • REFERENCË NË DOKTORIN E DUHUR
 • SQARIM I PROҪEDURAVE DHE I PROGRAMIT TË TERAPISË TUAJ
 • RIVLERËSIM I GJENDJES TUAJ MJEKËSORE
 • PËRKUJDESJE PACIENTI E SHKËLQYER GJATË REHABILITIMIT
PAS
 • KOMUNIKIM MBAS DALJES TUAJ

Shërbime mbas kërkesës

Ne do t’ju ndihmojmë në çdo hap!

I përgjigjemi të gjitha pyetjeve 24 orë në 24 / 7 ditë në javë duke ofruar mbështetje dhe zgjidhje për çdo cështje që mund të ndodhë.

PËRPARA
 • Pronotim i biletave
 • Shërbime transporti
 • Shërbime perkthimi
 • Sistemim i emigracionit (kur kjo është e nevojshme)
 • Shpërndarje, në rastin e program-trajtimit  për pacientët e jashtëm
 • Eskursione dhe udhëtime ditore
SCROLL

Oferta cilësore dhe komforti ju presin

Te Qendra Diagnostike Mjekësore dhe Spitali i Shën Luka, spital privat kryesor në Europe, pjesëtare e AMG International Company me seli në SHBA, bashkëpunuan me qëllim krijimin kushteve për një mjedis dhe proçedura mjekësore sa më të mira. Spitali Shën Luka, spital i ri privat që disponon një kapacitet   prej 280 shtretër, gjendet në zonën magjike të Panoramës – Selanik, e rrethuar me lulishte. Në kopshtet e bukura, pacientet dhe familjarët e tyre, mblidhen rreth një peisazhi idilik, që vepron si kundër peshë në jetën e përditshme, një oaz  paqeje dhe qetësie që ndihmon në mirëqënien e pacientit.  Qe nga viti 1975, Spitali i Shën Luka mbetet midis spitaleve më të mira private në Greqi, që mbulon nevojat mjekësore të vendasve si dhe pacientëve në gjithë botën  që nga shtetet e Ballkanit deri në vende te tjera të botës. Spitali Shën Luka, është një spital i pergjithshëm i cili mbulon të gjitha specialitetet mjekësore dhe kirurgjikale. Ҫdo vit më shumë  se 25.000 pacientë hyjnë në spital. Që në fillim spitali ka privilegjin të perfshijë në stafin  e tij mjekët më të mirë të Selanikut dhe të Greqisë Veriore. Pothuajse 90% e mjekëve janë të çertifukuar jashtë shetit, kryesisht në Bretaninë e Madhe, ShBA dhe Gjermani. 

 • 37 shtretër, 34 dyshe (2 shtretër) dhe 58 dhoma me tre shtretër
 • 24 dhoma me ballkon personal
 • 24 dhoma me hyrje në kopshte
 • 280 shtretër elektrike spitalore
 • banjo personale
 • mundësi për thirrje ndërkombëtare
 • televizor
 • Wi-Fi falas
 • sistem i thirrjes së infermierëve
 • mini frigorifer
 • kasafortë
 • ajër i kondicionuar personal
 • sisteme ajrosje-je

Instalimet përmbledhin gjithashtu:

 • Laboratorë
 • Departamente për Pacientë të Brendshëm dhe te Jashtëm
 • Pishinë terapeutike
 • Kopshte rrethues
 • Farmaci
 • Restorant
 • Kantinë
 • Dhomë darkimi

 

 • Kënd lodrash
 • 11 Ashensorë
 • Kishë
 • Sistem i thirrjes së infermierëve
 • Departament kontrolli Check – Up
 • 3 abulanca te pajisura plotësisht
 • Mbështetje teknike 24/7
 • Parking Falas

ask E.M.N. for a second opinion

E.M.N doctors will be happy to give you a second opinion. The procedure is easy.
Send an email with your medical isue and E.M.N people will
contact you in order to arrange a Skype call.