NË LIDHJE ME NE

Hyni në ritmin e mjekësise bashkëkohore.
Mirësrvini në Rrjetin Mjekësor Eurythmia

Mirëseardhje
pacientëve tanë dhe familjeve të tyre

Rrjeti mjekësor Eurythmia, një kompani e ndërhyrjes mjekësore me seli në Selanik në Greqi, fut një rrjet thelbësor me mjek te specializuar me çertifikata me konstatime ne Europë dhe Amerikë, me qëllim të ofrojnë një gamë të plotë shërbimesh mjekësore, që nga shërbimet e pacientëve të brendshëm nëpërmjet qëndrimit ne spital deri në perkujdesjen jashtë spitalit, gjithmonë me çmime konkuruese. Në epokën ku jetojmë, teknologjia ka zvogëluar distancat duke i sjellë njerëzit më afër. Si rezultat, është e thjeshtë dhe e përballueshme hyrja në shërbimet efektive mjekësore në të gjithë botën, duke iu shmangur listave të gjata të pritjes. Qendra Diagnostike Mjekësore është krenare që ndihmon pacientet të marrin përkujdesjen më të mirë mjekësore me siguri të lartë. Obligohemi të fitojmë besimin dhe bashkëpunimin për secilin nga klientët tanë dhe familjarët e tyre, duke e vërtetuar në çdo pikë të përkujdesit.

Qendra Diagnostike Mjekësore është ura nga nje problem shëndetësor në mirëqenien dhe arrin me shpëjtesi rezultate mbresëlënëse në sajë të kujdesit të specifikuar dhe të ekspertizës shkencore.

 

Kemi një
ekip dinamik
specialistësh

Shërbimet mjekësore ne Greqi, një shtet i njohur për diellin, detin e kaltër, klimën e ngrohtë dhe kuzhinën me kalori  Mesdhetare. Besojani mirëqenien tuaj ekipit tonë mjekësor në nje prej spitaleve kryesor në Europë.

.

Themelues të Qendrës Diagnostike Mjekësore

Dr Dimitris Ziutas

Kardiolog
Drejtues Ekzekutues

me teper informacion

Dr Hristos Papadopulos

Kardiolog
Drejtor Mjekesor

me teper informacion

Nikos Dulamis

Drejtor Konsulent
.

me teper informacion

 

Te Qendra Diagnostike Mjekësore do te gjeni ekipin me te mire te mjekeve ne dispozicionin tuaj

Eurythmia eshte nje rrjet midis mjekeve, kompanive të siguracioneve dhe agjenteve të udhetimeve në Greqi dhe në shtetet e Ballkanit si dhe në SHBA, ka qëllim të ofroje perkujdesje farmaceutike-mjekësore të cilësise së lartë si dhe mbulon nevojën e paplotësuar të sistemit shëndetësor. Greqia është një shtet ku niveli i proçedurave mjekësore është shumë i lartë dhe mjekët Grek gjenden midis më të mirëve në Europë. Në duart e nje rrjeti mjekësor që përbëhet nga nje ekip me mjekë të shkëlqyer dhe një nga spitalet private më të mira në Europe, Rrjeti Mjekesor Eurythmia ofron shërbime mjekësore të cilësisë së lartë në kombinim me kujdesin e mëvonshëm në një destinacion shumë të njohur.

Kardiologë
Ortoped
Kirurge Plastik & Estetike
Kirurge dhjami