Homepage

Gjithshka për ty

wme një ekip dinamik dhe të specializuar, proçedura optimiste dhe instalime, pa listë pritje dhe me terapi efektive
mbani ritmin e shëndetit tuaj

 

link-1-specialists

kemi nje ekip dinamik të specifikuar

me ortoped, kardiologë, kirurg plastik, dietolog, patolog

link-2-procedures

sigurojmë proçedura mjekësore positive

arthroplastik e nervit iskiatik dhe gjurit, sëmundje koronare të zemrës, angiogram, kirurgji e enëve të gjakut, heqje kirurgjikale/prerje, biopsi endomiokardiale

proçedura të reja mjekësore

mësoni më tepër në lidhje me proçedurat tona të reja mjekësore

shërbime ekskluzive për ju

Te Eurythmia kemi thjeshtësuar proçedurat për ju. Ofrojmë mbështetje totale për të gjithë pacientët ndërkombëtar përpara mbërritjes së tyre, gjatë qëndrimit të tyre dhe mbas daljes së tyre nga spitali.

PËRPARA
  • PLAN MJEKËSOR DHE KIRURGJIKAL I SPECIFIKUAR
  • ANALIZË E KOSTOS
GJATË
  • KOORDINATOR PACIENTI PERSONAL
  • REFERENCË NË DOKTORIN E DUHUR
  • SQARIM I PROҪEDURAVE DHE I PROGRAMIT TË TERAPISË TUAJ
  • RIVLERËSIM I GJENDJES TUAJ MJEKËSORE
  • PËRKUJDESJE PACIENTI E SHKËLQYER GJATË REHABILITIMIT
PAS
  • KOMUNIKIM MBAS DALJES TUAJ

proçedura mjekësore të klasit botëror
me çmime konkuruese për ju

Kosto-ja e llogaritur përmban gjithshka, me përjashtim koston e transportit.

Ofertat dhe komoditeti i cilësisë së lartë ju presin

Rrjeti mjekësor Eurythmia dhe Spitali Shën Luka në Greqi, spital privat kryesor ne Europë, anëtar e AMG Kompani Ndërkombetare me seli në SHBA, bashkëpunuan me qëllim garancinë e një mjedisi sa më të mirë si dhe garancinë e proçedurave mjekësore.

SCROLL

Greqia është e përkryer për ju

link-3-greece

Në Greqi

në atdheun e mjekësisë perëndimore. Në shtetin ku lindi Ipokrati.

link-4-rhythm

Gjeni ritmin e shëndetit tuaj në Greqi

Në vendin e 11-të midis 191 shteteve sipas Organizates ndërkombetare të Shëndetit